ÅSS är återförsäljare för Ruwac

ÅSS Processventilation är generalagent och återförsäljare för Ruwac i Sverige. Ruwac har utvecklat högkvalitativa industriella dammsugare i över 40 år och de är bland de mest tillförlitliga på marknaden.

ÅSS är återförsäljare för Ruwac

ÅSS Processventilation är generalagent och återförsäljare för Ruwac i Sverige. Ruwac har utvecklat högkvalitativa produkter inom industriell dammsugning i över trettio år och produkterna är bland de mest tillförlitliga på marknaden.

Vi levererar kundanpassade, säkra och innovativa lösningar när det gäller sugteknik.
Vi hittar en lösning för uppsugning av alla slags medier. Oavsett sammansättning eller karaktär. Titandamm, asbest, krut, spån eller vanligt damm, explosivt eller inte – industriella dammsugare från Ruwac gör sitt jobb, grundligt, säkert och länge.

EX-klassning

Stora delar av Ruwac´s sortiment finns EX- klassat för båden Zon 21–22(Damm) samt zon 1-2(Gas), klassningen sker givetvis enligt ATEX-direktivet.

Kontakta oss för rådgivning i ditt ATEX projekt.

Produktkategorier

Enfasdammsugare

Enfasdammsugare

Enfas industridammsugare används för att hantera allt från trädamm till cementstoft. De kan även användas vid fasadisolering med polystyrol.

read more
Trefasdammsugare

Trefasdammsugare

Dessa industrisugar med sugfläkt och trefasmotor passar perfekt för kontinuerlig drift. De finns i olika storlekar och i en extra ljuddämpad version, samt som explosionsskyddad. Den finns också i ett utförande för asbestsanering.

read more
Våtavskiljare

Våtavskiljare

Våtavskiljare separerar damm och dammpartiklar av alla slag. De leds i flytande medier och binds där på ett säkert sätt. De lämpar sig särskilt väl för sugmaterial som drivladdningspulver, sprängämne, titan, aluminiumdamm eller magnesiumdamm. Det är t.o.m. möjligt att kyla ned heta gaser.

read more
Pneumatiska dammsugare

Pneumatiska dammsugare

Ruwacs tryckluftsmodeller erbjuder övertygande prestand. I explosionsskyddat utförande har den en jordningstång och tryckluftsdrift i korrosionsresistent V2A.

read more
Våtdammsugare

Våtdammsugare

Ruwacs våtdammsugare kan integreras nästan överallt. Vätskan kan antingen transporteras vidare till uppsamlingsställe vid ett senare tillfälle, eller drivas med kontinuerlig uppsugning och vidarepumpning – även över långa avstånd

read more
Föravskiljare

Föravskiljare

Torrt eller vått – sugmaterialet måste samlas upp och tas om hand på ett samlat och praktiskt sätt. Våra föravskiljarsystem passar mycket bra till just detta, plus mycket mer. I solida material, kan kombineras till system.

read more

Så tycker våra kunder om ÅSS

GöteborgsOperan

–En framgångsfaktor i stora projekt är att alla inblandade gör sin del. Att allt bara flyter på. ÅSS var en del av det stora pusslet och de löste sin uppgift galant. Så säger Håkan Jönsson på GöteborgsOperan.

Thorildskolan i Kungälv

När Thorildskolan i Kungälv fick nya slöjdsalar 2016 anlitades ÅSS Processventilation för att installera luftrenare och spånsug. Smidig både att använda och tömma, är slöjdlärare Magnus Fredrikssons omdöme.

Kontakta oss

6 + 9 =

ÅSS Processventilation AB
Box 521
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Svarvaregatan 14
442 34 Kungälv

Telefon: 0303-109 65
Öppet mån - fre: 08.00 - 16.00