Lediga tjänster på ÅSS

Vi är alltid intresserade av framåt personer som är ansvarsfulla och engagerade. Här hittar du de tjänster vi för tillfället söker. Du kan också skicka en spontanansökan.

Resemontör

Är du en självgående, teknisk och glad resemontör som vill arbeta i ett tryggt familjeföretag med en unik produkt? Vi hjälper våra kunder med hantering av stoft, damm och spån i skolor, snickerier och inom industrin. Vi växer och behöver bli fler! Så sök tjänsten hos oss på ÅSS processventilation i Kungälv.

Om tjänsten

Vi är idag 4 st resemontörer/servicetekniker men vi behöver fler i vårt gäng.

Som resemontör åker du ut till våra kunder runt om i Sverige och servar, reparerar och monterar våra anläggningar. Du utgår från vårt kontor/lager i Kungälv och jobbet innebär en hel del resor och hotellnätter vanligtvis från måndag-torsdag och man får räkna med 20-25 resveckor per år. Resorna är till största del planerbara men det kan även förekomma akutresor. Kunderna är ca 65% skolor och resten är fördelat mellan industri/ortopedi/livsmedel och snickerier.

Vem är du?

Du tycker om att ditt arbete är varierat och där du får styra och planera mycket själv. Du är allmänt händig och gillar att lösa problem, laga och montera saker. Att möta kunder är en rolig del av ditt arbete och du gör ditt bästa för att göra dem nöjda. Du är pålitlig, prestigelös och självständig.

  • God förmåga att planera och strukturera din arbetsdag
  • Snabbt kunna göra ändringar om något oväntat dyker upp
  • Vara lösningsfokuserad

Du behöver ha erfarenhet/utbildning inom ventilation eller något annat hantverksyrke. Har du jobbat inom el eller liknande och är allmänt händig går det också bra. Vår produkt är unik så du kommer få en gedigen utbildning och introduktion av oss.

Krav

  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett tryggt familjeföretag där vi är måna om våra anställda. Frihet under ansvar gäller och vi stöttar varandra och är ett bra gäng. Många av oss har jobbat i företaget i många år och trivs jättebra.

Lönen är en fast månadslön med tillägg för dina resor. Företagsbil och telefon ingår.

Typ av anställning

Heltid, tillsvidare

Kontakt

info@processvent.se

Kontakta oss

14 + 14 =

ÅSS Processventilation AB
Box 521
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Svarvaregatan 14
442 34 Kungälv

Telefon: 0303-109 65
Öppet mån - fre: 08.00 - 16.00