Erfarenhet, kunskap och service

ÅSS Processventilation AB är ett gediget företag med 40 års erfarenhet från ventilationsbranschen. Vi är det självklara förstahandsvalet för både skolor och industrier. I våra lokaler i Kungälv har vi egen tillverkning av våra produkter.

Egen tillverkning

ÅSS Processventilation har egen tillverkning i våra lokaler i Kungälv. Vi har dessutom duktiga återförsäljare och servicetekniker över hela Norden. På så sätt kan vi garantera att våra anläggningar håller kvaliteten under lång tid.
Erfarenhet, kunskap och service är våra ledord.

Läs mer i produktkatalogen

Katalogen innehåller information om alla våra produkter. Ladda ner den här, eller använd formuläret längst ner på sidan för att beställa ett tryckt exemplar.

Så tycker våra kunder om ÅSS

GöteborgsOperan

–En framgångsfaktor i stora projekt är att alla inblandade gör sin del. Att allt bara flyter på. ÅSS var en del av det stora pusslet och de löste sin uppgift galant. Så säger Håkan Jönsson på GöteborgsOperan.

Thorildskolan i Kungälv

När Thorildskolan i Kungälv fick nya slöjdsalar 2016 anlitades ÅSS Processventilation för att installera luftrenare och spånsug. Smidig både att använda och tömma, är slöjdlärare Magnus Fredrikssons omdöme.

Kontakta oss

5 + 9 =

ÅSS Processventilation AB
Box 521
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Svarvaregatan 14
442 34 Kungälv

Telefon: 0303-109 65
Öppet mån - fre: 08.00 - 16.00