Alla våtavskiljare

Våtavskiljare separerar damm och dammpartiklar av alla slag. De leds i flytande medier och binds där på ett säkert sätt. De lämpar sig särskilt väl för sugmaterial som drivladdningspulver, sprängämne, titan, aluminiumdamm eller magnesiumdamm. Det är t.o.m. möjligt att kyla ned heta gaser.

NA7-26

NA7-26

Passar för uppsugning bl.a. av damm från explosiva ämnen, klibbigt eller explosivt damm, pulverrester från drivladdningar, sprängmedel, titan, aluminium- eller magnesiumdamm)

read more
NA7-11

NA7-11

Passar för uppsugning bl.a. av damm från explosiva ämnen, passar för SLM (lasersmältmetod) för luft- och rymdfart, fordon eller medicinsk teknik

read more

Så tycker våra kunder om ÅSS

GöteborgsOperan

–En framgångsfaktor i stora projekt är att alla inblandade gör sin del. Att allt bara flyter på. ÅSS var en del av det stora pusslet och de löste sin uppgift galant. Så säger Håkan Jönsson på GöteborgsOperan.

Thorildskolan i Kungälv

När Thorildskolan i Kungälv fick nya slöjdsalar 2016 anlitades ÅSS Processventilation för att installera luftrenare och spånsug. Smidig både att använda och tömma, är slöjdlärare Magnus Fredrikssons omdöme.

Kontakta oss

1 + 3 =

ÅSS Processventilation AB
Box 521
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Svarvaregatan 14
442 34 Kungälv

Telefon: 0303-109 65
Öppet mån - fre: 08.00 - 16.00